Eng  Rom  Rus
 
   Producție

Pe site-ul nostru puteți face cunoștință cu lista utilajului nostru, prețurile, precum și să găsiți toată informația analitică necesară referitoare la utilajul nostru.

[]

 

  Garanția succesului


Expozițiile la care am participat
  Primul pas spre promovarea firmei a fost chiar expoziția de după formarea ei, VinMoldova 2000, care a avut loc in februarie 2000. Fiind primul producător de utilaj vinicol, am reușit să atragem interesul specialiștilor în domeniu.

  Apoi au urmat și alte expoziții, atât în țară, cît și în străinătate.
  Moldova:
    VINMOLDOVA´2000,  februarie 2000
    VINMOLDOVA´2001, 14-17 februarie 2001
    VINMOLDOVA´2002, 20-23 februarie 2002
    EXPOVIN MOLDOVA´ 2003, 19-22 februarie 2003
    FOOD & DRINKS TECHNOLOGY. PACKAGING. DEPOT, 21-25 mai 2003

Tarile in care am realizat si intenționam sa realizam producția noastră
  În primul rând clienții noștri de bază sunt producătorii de vin autohtoni, care înnoind-uși întreg utilajul au reușit să atingă cote maxime în ceea ce privește calitatea producției.Desigur succesul nostru nu poate să se limiteze numai la producătorii din Republica, deci noi am hotărât să ne promovam si pe piețele străine.

Despre clienții noștri (vinurile pe care ei le produc si succesele lor - pe scurt)
  IM "FABBRI-INOX" SRL este unicul producător de utilaj vinicol din Republica MOLDOVA. Utilajul este produs după tehnologia franceza de producere (Franța unul dintre cei mai renumiți producători de vin din lume), deci tindem de a ridica ramura vinicola a Moldovei la un rang mai înalt.
   Activind de citiva ani, s-a reușit o implimentare a noului utilaj in mai multe fabrici de vin cu renume atit din Republica, cit si din străinătate.
  Un exemplu concret poate fi compania "LION-GRI", echipata in întregime cu utilaj "Fabbri-Inox", care in timp de trei ani, participind la mai multe expoziții naționale si internaționale, a fost premiata cu 27 medalii de aur, 19 argint, 15 de bronz si diplome speciale.

 
?????????? ??????